Topul Steroizilor de pe piata

În acest articol, pe baza analizei celor mai recente date, au fost selectate comparații dintre toate substanțele posibile ale steroizilor anabolici, principalii factori pentru care se face clasamentul celor mai buni steroizi includ eficiența și siguranța! După cum știți, aproape toate AAS-urile au fost dezvoltate în secolele XIX-XX. Recent, noile substanțe ale steroizilor anabolici din Romania nu au fost sintetizate, cu excepția SARM-urilor cu descărcare unică (modulatori andro-receptori selectivi) ale căror proprietăți sunt încă în studiu. Este important să înțelegem că substanțele active ele însele aparținând clasei AAS nu sunt foarte multe. Un alt lucru este că fiecare producător îi dă derivatului său un nume individual, adică o marcă comercială. De exemplu, celebrul „Dianabol” (methandienone), are aproximativ 50 de denumiri comerciale diferite. După cum știm deja, în principal steroizii anabolici sunt împărțiți în două tipuri: pentru câștigarea masei musculare și pentru definire. În funcție de obiective, utilizatorul poate combina ambele tipuri de steroizi.

steroizi pastile

TOP STEROIZI PENTRU MASA MUSCULARA:TESTOSTERON ENANTANT, CIPIONAT SI PROPIONAT:

TESTOSTERON ENTANANT SI CIPIONAT

Testosteronul, baza tuturor steroizilor anabolizanți. Practic, fiecare cliclu de masa musculara are acest steroid în arsenalul său, este capabil să arate rezultate bune atât administrat singur, cât și în combinație cu alti steroizi. În funcție de legătura esterului, poate fi utilizat atât în timpul perioadei de masa musulara, cât și în timpul definirii. Pentru o crestere vizibila in forta si masa musculara, esterii enantatului și cipionatului sunt excelenți. Hormonul Testosteron, este predispus la aromatizare și nu aparține steroizilor siguri, deoarece poate manifesta în mod semnificativ efecte secundare de altă natură.

steroizi danabol

METHANDROSTENOLONE (DANABOL):

Cel mai cunoscut anabolic din lume este la fel de popular ca Methandienone. Acest steroid este renumit pentru eficacitatea, accesibilitatea și prețul său. Folosit ca instrument eficient atât pentru începători, cât și pentru cei mai experimentați sportivi. Este componenta de bază a perioadei de masă. În ciuda declarațiilor negative repetate în direcția Dianabol, medicamentul rămâne cel mai eficient steroid până în zilele noastre. „Metanul” este capabil să crească masa și forța musculară a unui sportiv în cel mai scurt timp posibil, dar datorită factorilor fiziologici de acțiune, are un fenomen pronunțat de revenire rezultat din proprietățile unui steroid, poate fi transformat în estrogen și are hepatotoxicitate . Este recomandat sa folositi un hepatopretector (Liv 52).

danabol pastileTURINABOL (4-CHLORODEHYDROMETHYLTESTOSTERONE)

Turinabolul este un steroid oral, structură chimică similară cu „metanul”, dar cu unele modificări. Aceste schimbări pun capăt aromatizării, dar pentru că majoritatea efectelor secundare, dispare retentia de apa si aromatizarea pentru doze normale. Turinabol este capabil să câștige o masă mai curată, adesea folosit în cursele de rezistență, deoarece crește mult rezistența la efort. Datorită costului ridicat al medicamentului, există multe falsuri. Atentie de unde cumparati turbinabol . Este recomandat sa folositi un hepatopretector (Liv 52) chiar daca nu este asa agresiv ca si in cazul Dianabolului.

NANDROLONE DECANOATE (DECA)

În lumea culturismului este cunoscut ca „Deca”. Unul dintre liderii din steroizilor injectabili. La rând cu Methandrostenolon, este considerat cel mai bun steroid pentru câștigarea masei musculare. Se remarcă prin eficacitate destul de ridicată, siguranță relativă, activitate androgenică scăzută, recul minim, fără conversie la estrogen și toxicitate scăzută, dar poate crește activitatea progestinului și poate reduce semnificativ producția de testosteron proprie. Este foarte important să se folosească împreună cu stimulenți de testosteron.

TRENBOLONE ENANTHATE, TESTOSTERONE ENANTHATE, DROSTANOLONE ENANTHATE – CUT LONG 300

Unul dintre cei mai siguri steroizi. Nu este capabil să aromatizeze în estrogeni și dihidrotestosteron. Cu toate acestea, are o activitate androgenică puternică. Trenul este de aproximativ 4 ori mai puternic decât Nandrolona. Capabil să câștige eficient masa musculară și forța, în timp ce masa este relativ curată și ușoară. Trenbolona este capabilă să crească nivelul de IGF, care contribuie, de asemenea, la activitatea anabolică.

BOLDENONE UNDECYLENATE (EQUIPOSE) – BOLDEBOLIN

Steroid puternic, cu proprietăți anabolice puternice și androgenic slab. Prin acțiunea în care este comparat cu Nandrolona, îmbunătățește procesul de sinteză și asimilare a proteinelor. Contribuie la o creștere semnificativă a masei musculare, crește numărul de globule roșii. Equipoise crește semnificativ pofta de mâncare. Este un bun constructor de masa musculara uscata si de inalta calitate.

SUSTANON 250 (TESTOSTERONE MIX)

Are aceleași efecte ca testosteronul, diferența este versatilitatea sa în ceea ce privește perioada de acțiune și absorbția în sânge. Deci, Sustanon este activat în câteva ore după injecție și este valabil câteva săptămâni. Datorită compoziției sale, amestecă 4 esteri de testosteron diferiți, acționează mai slab decât același enantat de testosteron, dar este mai practic de utilizat.

Leave a Reply