Mituri despre steroizi, explicate

mituri despre steroizi

Este timpul sa nu mai credeti tot ce auziti. Exista un adevar in orice minciuna uneori, dar cand vine vorba despre steroizi se pare ca din ceea ce se aude mai totul inclina balanta spre partea negativa. Desigur ca a consuma steroizi inseamna o asumare din start, ca este nevoie de rigurozitate de asemenea. Va prezentam astazi si cateva mituri, explicate.

Steroizii si impotenta

Ceea ce putini stiu este ca unele tipuri de steroizi sunt forme modificate de testosteron, ceea ce poate duce la efecte adverse precum impotenta sau modificari in ceea ce priveste activitatea si interesul fata de viata intima. Sunt folosite insa variante de testosteron cu un alt steroid puternic androgen pentru a compensa si a evita problemele de acest gen.

Cei cu experienta in acest domeniu spun ca riscuri de acest gen apar mai degraba la incheierea ciclului de steroizi. Este vorba de necesitatea organismului de a produce din nou, singur, testosteron, dar situatia revine la normal in scurt timp. Pentru cei care vor urma si o terapie post ciclu, cu atat mai bine, vor fi scutiti de astfel de probleme sau vor reduce considerabil acest interval de revenire.

Suplimentele pot oferi aceleasi rezultate ca steroizii?

Nu putem nega ca suplimentele pot avea si ele un rezultat foarte bun, dar totusi nu se pot compara cu ce rezultate ofera consumul de steroizi anabolizanti. Pentru cei care se lasa convinsi ca cele doua sunt pe aceeasi lungime de unda ar trebui spus ca sunt steroizi vanduti poate pe piata neagra cu titlul mai atractiv de suplimente, pentru ca nu exista vreo formula magica capabila sa se compare cu rezultatele oferite de steroizi.

Efectul steroizilor dureaza… atat cat ii consumi

Este un mit clasic sa spunem. Exista mai multe aspecte de lamurit. Chiar si in varianta in care dupa oprirea administrarii de steroizi pierzi masa musculara, tot esti castigat sa spunem pentru ca nu ai cum sa ajungi la cum erai inainte. De regula cei care au de pierdut din acest punct de vedere sunt cei care abandoneaza pur si simplu antrenamentele sau nu urmeaza corect o terapie post ciclu.

Mai apoi, trebuie sa explicam faptul ca masa musculara poate fi pastrata chiar si pana la 80%, in functie de genetica ficaruia. Stim foarte bine ca fiecare organism este unic si deci reactioneaza diferit.

Muschii nu au cum sa dispara pur si simplu, chiar daca nu mai sunt consumati steroizi. Iar fluctuatiile de greutate dupa ce a fost incheiat un ciclu de steroizi tin mai mult de apa retinuta in organism, pe care o pierzi.

Poti folosi steroizi in loc sa faci antrenamente

Ca si cand daca esti lenes, singura ta sansa este de a merge pe varianta de steroizi. Este aceasta o scurtatura sa spunem? Este relativa treaba. Problema nu este ca vor fi sau nu rezultate, ci ca o administrare nu foarte corecta, ce nu este insotita de antrenamente, de meniu cum trebuie si de un program adecvat duce la probleme de sanatate, rezultate care nu sunt de lunga durata privind aspectul fizic, dar si performanta in sine a persoanei. Altfel spus, steroizii te ajuta sa treci la un alt nivel, nu sa sari mai multe etape pentru a ajunge direct…zeu bine sculptat.

Mentiuni:

De mentionat ca steroizii pot prezenta riscuri mai ales atunci cand sunt consumati fara un program, dar mai ales cand nu sunt de calitate. Exista un fenomen al steroizilor contrafacuti, care vin desigur sa intareasca spaima unora vis a vis de aceste produse. Dar trebuie sa stiti ca nu sunt toate la fel, iar ceea ce noi oferim inseamna calitate 100%, steroizi originali. Va asteptam in cadrul paginii noastre -> https://vandsteroizi.net/ pentru comenzi si detalii.

Leave a Reply