Livrarea se face prin curier rapid !

Livrarea se face in 24h in orice Oras din Romania !

Plata se face ramburs adica dupa ce ajunge pachetul se achita curierului ! Sau puteti achita prin Bitcoin(ne dati un e-mail ca doriti sa achitati prin Bitcoin)

Comanda minima: 50 RON

Transportul: costa 30 ron atata timp cat sunteti in aria de acoperire a firmelor de curierat cu care colaboram.

Garantam: protejarea datelor personale,discretie si confidentialitate.Curierii nu stiu ce se afla in coletele si nimeni nu va sti ce primiti atunci cand faceti plata.

Comenzile trimise dupa ora 16:00 vor fi expediate a doua zi.Comenzile trimise in weekend,vor fi expediate Luni,fiindca firmele de curierat nu lucreaza in weekend.

Nu asteptati telefon pentru confirmarea comenzii ! Confirmarea se face doar pe email.Veti primi un email cand plasati comanda si un alt email in care va spunem ca am expediat comanda dvs !.Va rugam sa verificati mailu dupa ce plasati comanda pe site

Livram in toate tarile membre ale Uniunii Europene.Transportul costa 30€ iar plata se face in avans.Pentru comenzile in strainatate va rugam sa ne scrieti pe pagina de Contact.

Daca vi se pare dificil sa comandati la noi pe site va rugam sa ne contactati pe pagina Contact si va ajutam cu mult drag !