Ce trebuie sa stii inainte de a incepe sa iei steroizi?

Inainte de a incepe sa parcurgi randurile de mai jos, trebuie sa stii ca steriozii anabolizanti sunt variante sistetice ale testosteronului – hormonul sexual masculin. De ce se steroizi anabolizanti? Pentru ca termenul de anabolizant se refera la faptul ca au afecte asupra masei musculare.

Cu siguranta si tu iti doresti sa ai brate si picioare puternice, dar si un piept de invidiat si stii prea bine ca steroizii te pot ajuta cel mai repede sa iti indeplinesti dorinta. In cele ce urmeaza iti vom spune si cum se desfasoara totul.

Cum lucreaza steroizii?

Fiecare celula din muschii tai contine o multime de receptori pentru steroizi – vorbim de milioane de astfel de receptori. Poate receptori nu este cel mai corect termeni, haide sa ii numim locuri in care steroizii lipsesc. Atunci cand tu iei steroizi ei ajung intocmai in acele locuri, iar de acolo sunt transportati spre nucleul celulelor. Ce rezulta? Procesele de sinteza al proteinelor si a creatinei fosfat sunt grabite, deci muschii tai cresc mai repede. Explicam mai jos cele doua procese:

  • Proteinele sintetizate sunt cele care te ajuta sa cresti in masa musculara, iti fac muschii sa creasca.
  • Creatina fostat este cea care le da puterea necesara muschilor tai pentru a putea sa faci cat mai multe repetari cu greutati la sala.

Despre steroizii orali si cum fac sa asimileze secretia de creatina

Steroizii sintetici sunt de doua tipuri – steroizi orali sub forma de pastile si steroizi injectabili, prin administrare intramusculara.

Majoritatea steroizilor orali trec direct in sistemul digestiv de unde sunt trecuti in sange prin intermediul intestinului subtire. Mai simplu de atat – sterorizii orali sunt deja activi sub forma de tableta. Ajunsi in sange, vor fi transportati catre celulele muschilor, iar ce se intampla ulterior v-am spus mai sus.

Totodata, trebuie sa mai stii si ca toti steroizii au un raport anabolic – androgen. Anabolismul este cel care influenteaza in favoarea ta cresterea musculaturii si a fortei. Cealalta parte, androgenica, determina caracteristicile sexuale – cresterea pilozitatii, ingroasarea vocii, dar si cresterea agresivitatii.

Sa stii ca nu exista un standard in ceea ce priveste acest raport, totul tine de producator, dar si de tipul de steroid. Tot ce trebuie sa stii este ca un steroid mai puternic antrogen este mult mai daunator pentru femei, in timp ce pentru barbati nu prezinta niciun pericol.

Recomandari extra pentru tine!

Iti recomandam sa nu opresti brusc administrea steroizilor, ci aceasta trebuie sa descreasca treptat. In caz contrat, in corpul tau se va crea un mare dezechilibru hormonal care poate slabi extrem de mult si imunitatea ta. Mai pe scurt, in cazul in care decizi brusc ca nu vrei sa mai iei steroizii, vei fi mult mai predispus la boli, iar starile tale vor fi extreme – vei trece de la agonie la extaz.

Atunci cand iei steroizi, sistemul tau endocrin primeste deja testosteron, chiar daca nu este natural. In acest caz, secretia de testosteron propriu, in cazul in care iei doze mari, va fi oprita pentru ca corpulul tau considera ca cel artificial pe care il primeste este suficient.

Atentie! De fiecare data cand schimbi steroizii nu uita sa te uiti atent pe ambalajul acestora. Daca nu respecti doza zilnica recomandata intocmai cum iti este indicat, ficatul tau va avea mult de suferit. O doza de 500 mg sterorizi orali ii va crea numeroase probleme ficatului tau. In cazul celor injectabili, aceeasi doza va fi descompusa mai lent.

Intoarce-te inapoi pe pagina noastra, vandsteroizi.net, si achizitioneaza-ti steroizii de care ai nevoie pentru a te dezvolta mult mai rapid. Nu uita ca oferim transport gratuit pentru comenzile de peste 300 lei.

Leave a Reply