Diferenta dintre steroizii orali si cei injectabili

Intr-o lume in care aspectul fizic conteaza extrem de mult, culturistii ies poate printre cei mai castigati in acest sens. Preocupati mereu de aspectul fizic, de modul in care arata si implicit de randamentul pe care il dau la sala de forta, culturistii apeleaza deseori si la anumite trucuri pentru a-si expune lucrarea, daca putem spune asa, intr-un mod perfect.

Este vorba despre consumul de steroizi. Ce sunt sterozii si cum actioneaza la nivelul muschilor iti vom spune in cele ce urmeaza. Nu in ultimul rand, dorim sa iti prezentam in detaliu si diferenta dintre steroizii orali si cei injectabili.

Ce sunt steroizii?

Un steroid reprezinta o grasime compusa dintr-un schelet de carbon cu 4 inele unite. Exista o multime de tipuri de steroizi, diferenta dintre ele fiind facuta de catre gruparile functionale atasate acestor inele de carbon.

Steroizii au un rol extrem de important, rol pentru care sunt din ce in ce mai consumati si anume cel de hormoni. Sterozii anabolizanti si androgeni, cei consumati de culturisti, sunt hormoni sintetici. Odata ajunsi in organism, acestia sporesc capacitatea acestuia de a produce tesut muscular.

De obicei, totalitate steroizilor anabolizanti si androgeni sunt copii fidele, insa sintetice ale testosteronului.

Diferenta dintre steroizii orali si cei injectabili

Prima diferenta si cea mai importanta dintre steroizii orali si cei injectabili este modul de administrare. Dupa cum le spune si numele, steroizii orali sunt administrati pe care orala, iar cei injectabili prin injectarea in tesutului muscular.

Despre steroizii orali stim cu totii ca in popor li se mai spune si steroizi pastile. De obicei, acestia sunt consumati de catre persoanele aflate la inceput de drum in ale culturismului, de catre cei putini tematori cu privire la efectele acestora.

Avantajele consumului de steroizi orali sunt numeroase. Cel mai important aspect in acest sens se refera la modul in care acestia lucreaza asupra masei musculare. Atunci cand persoana in cauza urmeaza la sala de forte cicluri de adaugare de masa musculara, steroizii orali pot plusa asupra volumului de tesut muscular obtinut, proces numit „pomparea muschilor”. Bineinteles, acestia pot fi folositi si atunci cand culturistul urmeaza o terapie post ciclu.

Despre steroizii injectabili se poate spune in primul rand ca ofera rezultate intr-un timp mult mai scurt. Injectarea acestora direct in tesutul muscular grabeste intreg procesul de asimilare. Totusi, pentru a folosi steroizi injectabili, cel mai bine este sa luati legatura cu specialisti in domeniul pentru a va explica cum trebuie realizat totul. Exista intotdeuna si cauze deloc dorite de pe urma injectarii incorecte, deci mai bine nu riscati.

Atentie insa! Sunt recomandati, pentru cei cu o sanatate mai subreda, steroizii injectabili. De ce? Ei bine, steroizii orali sunt cu mult mai toxici pentru ficat decat cei injectabili. Nu uitati ca exista si anumite reguli ale consumului de steroizi. Odata incalcate, la nivelul corpului, in special a muschilor pot aparea tot felul de complicatii nedorite.

Oferta din cadrul magazinului nostru

Pentru a promova in continuare culturismul in Romania, pentru a le ramane in acelasi timp aproape culturistilor, noi v-am pregatit in cadrul site-ului o multime de tipuri de steroizi. Atat injectabili, cat si orali, acestia va vor ajuta sa obtineti masa musculara mult dorita, respectiv corpul visat.

Bineinteles, pentru ca pachetul de beneficii pe care vi-l punem la dispozitie sa fie complet, regasiti tot aici si steroizi pentru diferite cicluri de lucrare a corpului. Fiecare produs este insotit de informatiile de care aveti nevoie. In cazul in care doriti si alte detalii extra, nu ezitati sa ne contactati – va stam la dispozitie cu suport si cele mai bune sfaturi, click aici.

Leave a Reply