Deca – Decandrol

(4 recenzii de la clienți)

30 lei

Cantitate: 1 fiola de 1ml

Concentratie: 200mg/ml

Substanta: Nandrolone Decanoate

Pretul este per fiola

Inca persoane se uita acum la acest produs

Descriere

Efectele Deca Durabolin?

Ca un steroid de volum în afara sezonului, Deca Durabolin va aduce câștiguri semnificative în masa slabă, dar creșterea masei musculare va veni încet. Acesta este un steroid mare pe bază de ester și nu va acționa rapid. Cu toate acestea, masa construită cu acest steroid va fi adesea o masă de calitate superioară comparativ cu multe steroizi anabolizanți. Retenția de apă este posibilă, dar ar trebui să fie destul de ușor de controlat. Cei mai mulți ar trebui să găsească, de asemenea, puterea lor crește într-o anumită măsură, dar Deca Durabolin nu este ceea ce am numi una dintre forțele mai puternice de creștere a steroizilor. În timpul acestei faze în afara sezonului, individul se va bucura, de asemenea, de ajutorul terapeutic pe care îl oferă acest steroid, ceea ce va fi mai mult decât binevenit atunci când perioadele de creștere în afara sezonului sunt, în mod normal, însoțite de cele mai grele perioade de antrenament în greutate. Acest individ ar trebui, de asemenea, să poată dobândi această nouă creștere, cu o acumulare mai mică de grăsime corporală, care în mod normal ar avea loc în mod normal. Utilizarea steroizilor anabolizanți este cunoscută pentru creșterea ratei metabolice. Acest lucru nu este unic pentru Deca Durabolin și, deși nu va arde direct grăsimea corporală, va ajuta la menținerea unui nivel corespunzător. Deoarece câștigurile în masă în afara sezonului necesită exces de calorii, considerați că îmbunătățirea metabolismului este un bonus suplimentar.

Cum se administreaza Deca?

Deca Durabolin este un steroid foarte acut care nu trebuie injectat tot frecvent. În majoritatea planurilor de tratament terapeutic, compusul este administrat doar o dată la 2-4 săptămâni, la fiecare 3-4 săptămâni fiind mult mai frecvente. Excepția ar fi în tratamentul anemiei; atunci când se tratează anemia Deca Durabolin se administrează în mod normal o dată pe săptămână. Pentru orice urmărire a performanței, o singură injecție pe săptămână va fi mai mult decât potrivită. Cu toate acestea, unii vor alege să împartă acest lucru în două mici injecții pe săptămână, pentru a reduce volumul total de injecție.

Intervalul standard de dozare pentru Deca Durabolin se încadrează în mod normal în intervalul de 100 mg la fiecare 2-4 săptămâni pentru tratamentul terapeutic de bază și 100-200 mg pe săptămână pentru tratamentul anemiei. Pentru atletul care caută întinerire și ușurare, 100 mg pe săptămână este un punct de plecare excelent, dar cei mai mulți vor fi mult mai fericiți cu 200 mg pe săptămână. O astfel de dozare va asigura recuperarea, ușurarea și rezistența, toate îmbunătățite, precum și o ușoară creștere a anabolizării. Pentru câștigurile anabolice reale, 300 mg pe săptămână este considerată, în mod normal, administrarea unei doze scăzute. Mulți vor găsi 400 mg pe săptămână pentru a fi nivelul perfect de dozare și, mai important, bine la un nivel controlabil. Mulți bărbați pot tolera doze de până la 600 mg pe săptămână. Acest lucru va crește riscul de efecte adverse și de multe ori 400 mg pe săptămână este mai mult decât suficient, dar circumstanțe diferite vor dicta rezultatul individual.

Deca Durabolin nu trebuie utilizat timp de mai puțin de 8 săptămâni când este folosit ca instrument de îmbunătățire a performanței. Compusul este extrem de lent, iar individul va trebui să-l folosească pentru o perioadă lungă de timp pentru a obține o recompensă. Opt săptămâni ar trebui să fie minim, dar o dată întrerupt compusul va continua să fie activ în organism timp de câteva săptămâni. Deoarece 8 săptămâni este minimul nostru, 10-12 săptămâni va fi foarte acceptabil pentru majoritatea bărbaților. Utilizarea se poate extinde peste acest punct, dar este rareori recomandată; majoritatea nu vor pune în aplicare cicluri cu mult mai mult de 12-16 săptămâni în afara cercurilor de performanță hardcore și, în aceste cazuri, este recomandată o rotație a hormonilor steroidieni.

Pentru sportivi de sex feminin, 50 mg pe săptămână timp de cel mult 4-6 săptămâni este, în mod normal, tot ceea ce poate fi tolerat. Vor exista unii care ar putea să se ocupe de administrarea unei doze de 100 mg pe săptămână, dar o astfel de doză va produce, în mod normal, simptome de virilizare la majoritatea femeilor. Pentru planurile standard de tratament terapeutic, Deca Durabolin va fi administrat în mod normal la 50-100 mg la fiecare 3-4 săptămâni. În tratamentul anemiei, 50-100 mg pe săptămână este standard.

Deca este si un bun intaritor al oaselor !!!

4 recenzii pentru Deca – Decandrol

 1. Andrei yon

  Joi am comanda vineri la ora 12 am fost sunat de curier,ambalaj profi,produs profi…
  Multumesc

 2. Andreea

  Sunt o domnisiora daca folosesc Nandrolon Decanoat mai mult de 100mgl pe saptamana ce pot sa patesc ?

  • VandSteroizi.net

   La doze de 100mg/saptamana riscul de virilizare creste foarte mult.

 3. Raul

  Eu am cumparat acest produs ca sa imi revina umarul stang ca sa ma pot antrena mai bine
  Sincer dupa 3ml de injecti nu simt durere
  Mjltumesc frumos !!!

 4. Marian

  Astazi mi-a ajuns pachetul am verificat codul este autentificare si arata ca ii original,multumesc frumos !

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *