Balkan Original vs Balkan Fals/Fake

Balkan Pharmaceuticals este prezentă pe piaţa din Republica Moldova din 2006. Din ianuarie 2009 înregistrează primele medicamente pe piaţa,În octombrie 2010, Balkan Pharmaceuticals participă și câștigă prima licitație publică de achiziție a medicamentelor.

Compania produce, la moment, peste 220 de medicamente în diferite forme și doze, printre care produse antitumorale, hormonale, medicamente cu efect asupra sistemului nervos, a celui cardio-vascular, digestiv, preparate cu efect antiinflamator, analgezic etc.

Inca din primi ani de productie al medicamentele,oameni au studiat cum sa falsifice firma Balkan Pharmaceuticals ca sa le aduca un profit foarte mare.
Pe piata neagra au aparut diferite loturi vechi si noi de Balkan Pharmaceuticals Fals !!!

Principalu motivul pentru care se falsifica Balkan Phaemaceuticals il face profitul mare in urma vanzari de Balkan Fals si nu in ultimul rand procurarea Balkanului Phaarmaceuticals destul de greu deoarece anumite persoane ajung ca sa poata aduce direct de la Fabrica

Prin acest articol as dori sa va expun diferentele intre Balkan Pharmaceuticals Original si Balkan Pharmaceuticals Fals !

Dupa cum bine puteti observa sunt falsificate 1 la 1 si puteti fi usor pacalit si sa va administrati in corp tot felu de substante underground
Va enumar cateva greseli mici al Balkanului Fals
1.Pe Hologramul Falsului nu scrie Balkan Pharmaceuticals si nici fiola.

2.Culorile Balkanului Fals nu sunt asa de puternice in comparatie cu Original.

3.Fiolele Balkanului Fals dupa cum bine se vede sunt mai micute si mai bombate fata de Original

4.Dupa ce incercati sa comparati Balkan original cu Balkan fals prin pipait de cutii folosite va dati seama cu usurita care este fals si care este original,cu putina experienta in domeniu


5.In general pe fiole apar codurile de verificare in sectiunea Anti-Piraterie al website-ul official Balkan Pharmaceuticals si codurile respective introduse,va arata daca este valid sau fals,in unele cazuri daca introduceti codurile de pe fiolele fals ar putea sa va dea valid din cauza codurilor copiate de la original dar sa nu va duca in eroare deoarece codurile se repeta pe fiecare fiola in parte,in general Balkan Pharmaceuticals pentru fiecare fiola in parte are codurii individuale si le poti folosi in sectiunea Anti -Piraterie doar o singura data !

Va prezint cateva imagini si intre Balkan Fals si Balkan Original pentru pastile !
Diferentele intre Holograme si Coduri sunt la fel ca si la Fiole doar ca aicea se mai deosebeste si faptul ca, Pastilele Falsului au o culoare mai stearsa si invechita fata de Original !

 

Atentie: Prin faptul ca va prezentam diferentele intre Original si Fals va puteti gandi ca punem la vanzare doar produse de top pe  www.VandSteroizi.net !!!
Deoarece practicanti de culturismului ar trebui sa stie  diferentele dintre original si fals este un pont pentru ei.Pe motivul ca se munceste enorm de mult,prin alimentatie,hodicna,efort foarte mare la sala,etc…

Laboratorul Balkan Pharmaceuticals este cel mai mare din Europa cu peste 150 de angajati,si peste 0000000.001 risc de contaminare.Produsele false de Balkan sunt facute cu siguranta in fel de fel de moduri,loc nesteril,fara doctori,fara licitatie,fara substanta in ele !!

Steroizii functioneaza oricat de tabu ar fi,daca sunt administrate corect si pauzele facute corect cu PCT(post ciclu).
De Exemplu dupa varsta de 24 de ani procentajul de testosteron scade cu fiecare an cu 1%,si daca testosteronul este sub nivel,medicul iti recomanda administrarea de Testosteron sau alte substante Anabolizante pentru anumite afectiuni. !

Leave a Reply