Despre proteina si actiunea steroizilor

steroizi

Consumul de proteina avantajeaza privind definirea de masa musculara. Dupa consum, aceasta intretine toate acele proceduri complexe ce proceseaza substantele.

Proteinele sunt preluate si din alimentatie, insa doar o mica parte. Pentru a creste masa musculara si a reduce din greutatea corporala nu este de ajuns consumul de alimente cu proteine, ci este nevoie de suplimente alimentare. Steroizii adaugati fac ca proteina sa lucreze mai eficient si mai rapid, pentru ca muschii sa devina in scurt timp asa cum ii visati.

Specialistii in domeniu vorbesc despre faptul ca proteinele sunt importante, trebuie administrate regulat si prea putin conteaza mai exact timpul de administrare.

Cata proteina este necesara zilnic?

Pentru fiecare persoana in parte exista o alta cantitate. Aceasta depinde de factori precum varsta si greutatea, activitatea fizica sau care este scopul – de a slabi sau de a creste masa musculara. Cu cat antrenamentul este mai intens, cu atat corpul cere mai multa proteina. Formula de calcul se bazeaza pe 0.8 g de proteina per kg de greutate corporala. Pentru persoane sedentare cantitatea recomandata este de obicei mai mica. Atentie la valori, acestea sunt importante de respectat.

Suplimente nutritive atunci cand consumi steroizi

Ai nevoie de nutrienti pentru crestere. Cu sau fara steroizi, te vei lovi de situatia in care mancarea de proasta calitate rezulta in muschi pe masura, precum si probleme de sanatate. Corpul are nevoie de multi nutrienti pentru crestere, ceea ce alimentatia nu poate furniza.

Consumul de steroizi inseamna compusi organici, hormoni care stimuleaza sinteza proteica in muschi. Altfel spus, celulele din muschi vor utiliza in mod eficient proteinele si nutrientii pe care ii consumi si astfel vei avea parte de o crestere rapida a masei musculare. Pentru protectie si minimalizare a efectelor pe care steroizii le au asupra intregului organism sunt adesea recomandate suplimente pentru protectie gastrica si hepatica.

Actiunea steroizilor

Steroizii sunt molecule complexe ce ajuta muschii sa creasca. Actiunea acestora este insa asupra celulelor din muschi. Receptorii sunt de fapt locul in care steroizii se lipesc sa spunem asa si sunt transferati in nucleul celulelor. Iar aici, interfereaza si influenteaza celulele musculare pentru ca acestea sa sintezeze proteina si creatina fosfat.

Daca despre proteina am explicat, sa vedem si ce rol are creatina fosfat. Celulele produc si stocheaza aceasta molecula organica, fara de care refacerea energiei nu ar fi posibila. Fara creatina fosfat muschii nu se pot contracta mai mult de cateva secunde. Asadar, creatina este importanta pentru ca muschii sa fie puternici.

Ce trebuie stiut este ca unii steroizi vor stimula sinteza de proteina, altii vor stimula sitneza de creatina fosfat.

Sa lamurim si cu partea de consum. Desigur ca este total contraindicat ca odata ce ai inceput sa iti administrezi steroizi sa te opresti brusc. In tot acest timp, cat corpul primeste steroizi sistemul endocrin nu va mai secreta in mod natural cantitate de testosteron. Evident ca stoparea dintr-o data a steroizilor poate afecta destul de mult organismul, astfel ca este recomandat consumul in sens descrescator, astfel incat sa fie evitat un dezechilibru hormonal.

In cadrul paginii noastre, vandsteroizi.net, va asteptam cu oferte diverse, cu steroizi injectabili, orali, cu solutii pentru terapia post ciclu. Ne distingem de altii pe aceasta nisa prin faptul ca putem garanta rezultate, ba chiar suntem dispusi sa platim banii inapoi celor nemultumiti. Avem clienti care activeaza in domeniul bodybuilding, deci stiu foarte bine ce inseamna aceste substante. Recomandam, ca de fiecare data, ca inainte de a consuma steroizi sa existe o buna informare. Consum moderat si cu un plan bine pus la punct inseamna rezultate obtinute numaidecat.

Leave a Reply