Ciclu Masteron

Masteron Propionate nu este un steroid bun cand vrei sa pui masa musculara sau sa il folosesti singur, există multi alti steroizi în acest scop. Dacă este combinat cu testosteron și trenbolon în timpul unui ciclu de definire, iar sportivul are deja un fizic excelent, masteron este nemaipomenit.
Dozajele săptămânale eficiente ale steriodului variază între 200 și 600 mg. Doza medie este de 350 mg. Determinarea cantității necesare de substanta trebuie făcută individual și depinde de greutatea sportivului, de nivelul de pregătire, de experiența cu utilizarea steroizilor și de prezența altor steroizi în timpul ciclului.

Deoarece timpul de înjumătățire a medicamentului este de până la 6 zile, injecțiile se fac cel mai adesea de două ori pe săptămână. Puteți adăuga, de asemenea, esteri scurti – injectând o dată pe zi sau 100 mg fiecare două zile. În acest caz, doza de bază a esterilor lungi este redusă. Puteți combina medicamentul cu anavar și turinabol. Alegerea steroizilor orali depinde de obiectivele ciclului, de sănătatea generală a sportivului și de buget.
Pentru o versiune mai ușoară a unui ciclu este recomandat sa se combine cu anavar. Această combinatie vă permite să îmbunătățiți performanța atletică, mai ales dacă sportivul nu a folosit anterior steroizi.

O dieta echilibrata este necesara pentru rezultate maxime.
Culturistii incep sa foloseasca masteron chiar in faza de definire sau chiar inainte de acesta. Acest steroid ajută la menținerea unor niveluri scăzute de estrogen, ceea ce duce la reducerea apei în întregul corp. Utilizarea Masteron în timpul fazelor de definire va duce la formarea de mușchi mai bine striati cu detalii mai fine. De asemenea, utilizatorii masteron experimentează o pompare mai buna în timp ce antrenamentul și mușchii se simt mai plini în timpul zilei. Cei care au deja un continut scazut de grasimea corporala vor avea beneficia mult mai mari decat cei cu un strat adipos mai ridicat.

Daca se doreste Masteronul combinat cu Anavar se recomanda si o substanta cu Ester scurt de exemplu Testo Propionat in doze de 300mgl-400mgl /saptamana !!!

Leave a Reply