Oxandrolon(Anavar) Online

Anavat sau Oxandrolona este un steroid anabolic și androgenic. În esență, Oxandrolona este un steroid artificial cu un inel heterociclic în care un atom de oxigen înlocuiește un atom de carbon. Steroidul este foarte popular datorită activității androgenice scăzute și a unui indice anabolic ridicat.

 

EFECTELE BENEFICE ANAVAR-ULUI
Pomparea musculară crescută. Cel mai adesea, este folosit pentru efectele secundare aproape inexistent si pentru reliefarea musculara. Culturistii in perioada de definire cu ANAVAR beneficiaza de masa musculara de inalta calitate fara acumulare de strat adipos.
Crestere forta si rezistenta musculara. Anavar-ul ca si steroid este adesea folosită de boxeri, atleti, schiori și culturisti.
Alt effect benefic al Anavar-ului este ca activeaza hormului de crestere si in acelasi timp este si un bun arzator de grasimi.

CICLUL SIMPLU CU ANVAR
Clilul cu ANAVAR este de a da aspect dur al musculaturii si de a arde grasimile. Nu este un constructor de masa musculara. Cele mai bune rezultate ale medicamentului arată sportivii cu un conținut mediu de țesut adipos și masă musculară dezvoltata. Ciclul solo de anavar durează 6–8 săptămâni, cu o doză zilnică de 20–80 miligrame. Dozajul difera de la sportive la sportiv.

Efecte secundare !!!

Medicamentele cu oxandrolonă nu produc rău mare ficatului, în ciuda faptului că este un steroid 17-alfa-aciliat. Conform studiilor, utilizarea Oxandrolonei într-o doză zilnică de 20 de miligrame nu afectează starea enzimelor hepatice. Oxandrolona nu se aromatizează și, prin urmare, nu provoacă manifestări estrogenice. Efectele secundare posibile ale Oxandrolonei sunt legate de capacitatea steroidului de a suprima producerea propriului testosteron, deși foarte putin. Dacă doza este depășită, nivelul de hormoni endogeni este considerat de organism ca fiind prea mare și încetează să mai secrete testosteron. În cazurile cele mai severe, aceasta poate duce la atrofie testiculară.

De asemenea, vă recomandăm câteva informații mai valoroase despre ciclul cu ANAVAR aici.

CUMPARA ANAVAR ONLINE,PRETURI CORECTE SI PRODUSE ORIGINALE DE CALITATE. LIVRARE IN TARA SI IN EUROPA.

Leave a Reply