CUMPARA TRENBOLONE ACETATE ONLINE

Trenbolonul este un steroid androgenic și anabolic produs sub formă de derivați esterificați.Acetatul este cea mai frecventă formă de trenbolonă. Acest eter este caracterizat printr-o perioadă minimă de valabilitate, care este depusă în depozitul de grăsime. Componenta activă începe să curgă în sânge, divizându-se treptat. Frecvența mare a injecțiilor se datorează perioadei de înjumătățire scurtă, care poate nu este foarte convenabilă pentru începători. Acetatul trebuie să intre de la 50 la 100 ml într-o zi.

Eficacitatea steroidului Trenbolon Acetat ?

Trenbolonul Acetat are urmatoarele efecte:
Crește masa musculară. Această cifră este de până la 10 kilograme atunci când utilizați cilclu Trenbolone Solo.
Arde grăsimea. O reducere crescută se datorează activării sintezei hormonilor de creștere.
Crește libidoul și dorința sexuală în timpul ciclului. Când ciclul este oprit, secreția de testosteron produsă în organism este redusă semnificativ.
Crește de două ori factorul de creștere asemănător insulinei.
Reduce concentrația de cortizol.
Crește rezistența.
Nu este destinat femeilor și începătorilor. Cu cât doza de este mai mare, cu atât este mai mare șansa de reacții adverse.

Efecte secundare posibile?

-tensiune arterială crescută;
chelie;
-acnee – acnee;
-agresivitate excesivă;
-pielea excesiv de grasă.

Steroidul suprima producerea propriului testosteron. Acest lucru poate duce nu numai la o scădere a libidoului, dar poate provoca atrofierea testiculelor. Ca profilaxie a acestui efect secundar, se administrează Pregnyl.

Trenbolul Acetat are un efect moderat asupra ficatului, nu este toxic. O posibilă colorare a urinei în roșu este asociată cu eliminarea metaboliților. Creșterea riscului de reacții adverse crește atunci când este utilizată în combinatie cu Clenbuterolul sau al efedrinei.

Leave a Reply