CE ESTE MAI BUN TESTOSTERON CIPIONAT SAU ENANTHATE

Testosteronul Cipionat este un steroid anabolic care poate fi găsit adesea în diferite combinații eficiente dar nu este întotdeauna posibil să obțineți toate informațiile relevante despre acest medicament. Sarcina noastră este să dezvăluim toate beneficiile acestui ester, să le comparăm – care este cea mai buna alegere dintre testosteronul cipionat sau enantat și să oferim exemple de succes ale utilizării sale.

Cipionatul de testosteron, la fel ca enantatul, aparține esterilor de testosteron care se foloseste de multă vreme. Astfel de steroizi pot menține o concentrație maximă de hormon sexual masculin pentru o lungă perioadă de timp. O singură injecție crește enantatul de testosteronă comparativ cu cianele de aproape 2 săptămâni. Dacă considerăm că timpul de înjumătățire este de 8-9 zile, este recomandat să faceți o injecție pe săptămână.

În practică, testosteronul cipionat , utilizat de 1 dată la fiecare 5-7 zile, pentru a asigura continuarea acțiunii medicamentului. Dozajele sunt ajustate în funcție de obiectivele și stadiul de dezvoltare al sportivului. Începătorii care au ales steroidul pentru primul cliclu sub formă de cipionat sau enantat, pot rămâne în limitele unei injecții, 200-250 mg pe săptămână pentru a obține o creștere solidă a masei musculare. În același timp, sportivii mai experimentați folosesc 400-500 mg la fiecare 5 zile, obținând rezultate deosebite.

Testosteronul cu actiune lunga este destinat, într-o măsură mai mare, ciclurilor de acumulare în masă. Cipionat-ul se foloseste si in perioadele de definire. Dozele mici sunt utilizate pentru a suprima catabolismul pentru a evita aromatizarea nedorită. Faptul este că orice ester de testosteron cu un lanț lateral lung începe să fie transformat în estrogen numai atunci când treceți limita de adecvare a dozelor. Cine utilizează doze peste 400-500 mg pe săptămână, ar trebui să acorde atenție la aromatizare si sa foloseasca antiestrogeni (tamoxifien, clomid)
TESTOSTERONUL CYPIONAT / ENATANT ȘI PCT
Cu două săptămâni înainte de sfârșitul ciclului, gonadotropina trebuie luată în considerare, urmată de aplicarea de clomidand (sau) tamoxifen.
Testosteronul Cypionate si Enatant pentru culturisti sunt doua substante care nu lipsesc din arsenalul lor. Diferentele dintre aceste doua substante nu este majora asa ca alege sa cumperi doar produse originale.
CUMPĂRĂ TESTOSTERON | CELE MAI BUNE PREȚURI ONLINE

Leave a Reply