CJC – Peptide

(O recenzie client)

175 lei

Cantitate: 2mg

Substanta: hormon de crestere GHRH

Pretul este per cutie CJC-1295 de 2mg.

Stoc epuizat

Descriere

Ce este CJC?

Funcții și trăsături CJC-1295 CJC-1295 este un hormon peptidic care imită abilitățile și efectele GHRH, un hormon natural în corpul uman. CJC-1295 este alcătuit din 29 de aminoacizi care fac GHRH; totuși, spre deosebire de ceea ce se întâlnește în mod natural, CJC-1295 există doar prin adăugarea unui complex de droguri de afinitate sau a unui DAC. Fără DAC, efectul de mimare GHRH nu există.

CJC-1295 funcționează prin promovarea unei eliberări constante și uniforme a HGH produs în mod natural în organism. Ea nu produce un nivel al nivelului de HGH, ci mai degrabă îmbunătățește producția zilnică globală. CJC-1295 poate fi ideal pentru cei care caută niveluri constant crescute, dar stabile de HGH. Timpul de înjumătățire al CJC-1295 este de aproximativ o săptămână.

Este important de observat că CJC-1295 nu este singurul hormon GHRH sintetic de pe piață, dar este chiar promovarea HGH față de o eliberare pulsantă similară cu Mod GRF 1-29 ceea ce o face oarecum unică. MOD GRF 1-29 este, de asemenea, uneori numit CJC-1293.

Efectele CJC-1295?

Efectele CJC-1295 pot fi extinse dacă distrugem fiecare efect posibil, care este generat de creșterea nivelului de HGH în organism. Beneficiul principal al creșterii nivelurilor de HGH poate fi creșterea creșterii Factorului de Creștere al Insulinei-1 (IGF-1). IGF-1 afectează aproape fiecare celulă din corpul uman de la oase și mușchi, plămâni, piele și chiar și sistemul nervos central. HGH și IGF-1 sunt componente esențiale în reglementarea și promovarea vindecării și recuperării, precum și în reglarea metabolismului.

CJC-1295 poate fi utilizat pentru orice scop de îmbunătățire a performanței, deși pierderea de grăsime sau recompunerea poate fi acolo unde se distinge cel mai mult. Pentru sportivul în afara sezonului, care caută să se împacheteze pe mai multe dimensiuni, CJC-1295 nu este o alegere foarte bună, cel puțin nu atunci când este folosit singur. Deși va promova activitatea anabolică, anabolismul pe care îl promovează nu va fi atât de semnificativ.

Efecte secundare ale CJC-1295?

Efectele secundare ale CJC-1295, în timp ce ele există, nu par a fi extrem de frecvente sau severe. Cu toate acestea, dozarea totală și genetica pot dicta destul de puțin. Cel mai frecvent efect secundar al CJC-1295 este o ușoară iritare la locul injectării, deși rareori severă sau foarte dureroasă. Unii utilizatori pot găsi site-uri de injectare iritată indiferent de locație, dar majoritatea vor găsi anumite zone ale corpului răspund mai bine decât altele.

Dincolo de iritarea site-ului, este posibilă reținerea apei. Dozele mari sunt în mod normal responsabile pentru retenția de apă sau lichid și pot fi reduse prin modificări ale dozei. Unii utilizatori pot, de asemenea, să considere că au o senzație de amorțeală sau furnicături în mâini sau picioare în timpul utilizării.

Durerile de cap pot fi, de asemenea, un efect secundar al CJC-1295. Durerile de cap sunt cel mai frecvent din cauza utilizării peptidei și a picăturilor în zahăr din sânge. Pot fi necesare ajustări ale dieta în timpul utilizării. Nu trebuie să apară dureri de cap severe și, în cazuri rare, că acestea și ajustările dietei nu pot remedia problema, persoana poate fi nevoită să întrerupă utilizarea.

Greața și diareea sunt, de asemenea, posibile și totuși foarte puțin probabile efecte secundare ale CJC-1295.

1 recenzie pentru CJC – Peptide

  1. Cosmin

    Insfarsit si in Romania o peptida buna !!!
    Chiar recomand

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *